Sve je počelo 1958. godine kada je Enric Bernat izmislio način da se vilica stavi na slatkiš. Danas se svake godine konzumira 5 milijardi Chupa Chupsa u 150 zemalja. Global Food Trade uspostavio je jedinstvenu suradnju i ekskluzivni je distributer Chupa Chups gaziranih pića!

Chupa Chups Freeze Pops
Chupa Chups SQUEEZEE FREEZE POPS – asortiman vaših omiljenih okusa lizalica u slasnoj osvježavajućoj ledenoj lizalici za kućno zamrzavanje napravljenoj od pravog voćnog soka.

Gazirana pića
Svijest o brendu Chupa Chups je preko 90% na njegovim najvećim tržištima i ima mnogo ljubitelja gaziranih sokova u svijetu. Odlučili smo spojiti najbolje od oba svijeta u inovativnom novom proizvodu – Chupa Chups gaziranim sokovima!

Tanke limenke
Uz omiljene limenke od 345 ml, predstavili smo novu seriju Chupa Chups gaziranih sokova u atraktivnim, elegantnim limenkama od 250 ml. Stvaranje gaziranih pića pogodilo je pravo oči! Velike skupine potrošača vole ove gazirane napitke.

PROIZVODI
Gazirana pića
Sada nudimo 14 uzbudljivih okusa: jagoda i vrhnje, grožđe, naranča, dinja i vrhnje, malina i vrhnje i mango. 2 najnovija dodatka su lubenica i žvakaća guma od trešnje – a imamo čak i 2 opcije BEZ ŠEĆERA: jagoda i limun-limeta! Uživajte u izvrsnom okusu vaše omiljene lizalice sada u gaziranom sodu!