Aloe Vera Sokovi

Pogledajte naš širok asortiman Aloe Vera zdravih i osvježavajućih sokova koji će oduševiti svačiji ukus!

Prirodno!

Naš osnovni proizvod i klasični okus Tropical ® Aloe Vera Natural sok sadrži komadiće Aloe, prirodnog je okusa i pravo prirodno osvježenje.

Zdravo!

Sokovi bogati aminokiselinama, vitaminima C i E, flavonoidima, beta karotenom, niacinom, kalcijem, željezom, magnezijem i kalijem.

Aromatično i ukusno

Sočni, aromatični, ukusni te nisko kalorični, naši sokovi idealni su u vrelim ljetnim danima. Djeluju osvježavajuće na organizam te imaju diuretski efekt.

Aloe Vera Natural

Sok Aloe Vere kao prirodni izvor zdravlja vam pomaže ostati zdravim i u dobroj formi. Naš osnovni proizvod i klasični okus Tropical ® Aloe Vera Natural sok sadrži komadiće Aloe, prirodnog je okusa i pravo prirodno osvježenje.

Aloe Vera Breskva

Sočne, aromatične, ukusne, nisko kalorične, bogate sokom, breskve su idealno osvježenje u vrelim ljetnim danima. Breskva ne djeluje samo osvježavajuće na organizam, već i ljekovito. Ima diuretski efekt.

Aloe Vera Mango

Mango je nadaleko poznat kao "kralj voća", a to nije bez razloga. Bogat je aminokiselinama, vitaminima C i E, flavonoidima, beta karotenom, niacinom, kalcijem, željezom, magnezijem i kalijem.

Aloe Vera Jagoda

One su u modi svakog proljeća, bez obzira na tekuće trendove. Pravo su osvježennje za sve generacije. Crvene, sočne, slatke i super zdrave! Jagoda je najobožavanije voće!

Aloe Vera Limun

Pravo je osvježenje za sve generacije. Limun je bogat izvor vitamina C, kao i vitamina B, riboflavina te minerala poput kalcija, fosfora, magnezija, kao i proteina i ugljikohidrata.

Aloe Vera Nar

Nar, šipak ili mogranj, lat. Punica granatum, jedna je od najstarijih vrsta voća poznatih čovječanstvu. Ovo hranjivo voće bogato antioksidansima oduvijek je cijenjeno kao simbol zdravlja.

Aloe Vera Zeleni Čaj

Zeleni čaj pravi je izvor zdravlja, a poznat je još od davnina. Ako ste ljubitelj kave, možda biste ipak mogli razmisliti da taj omiljeni napitak zamijenite – čajem. Zeleni čaj sadrži šest osnovnih polifenola koji mu daje stimulirajuća svojstva.

Aloe Vera Zeleni Čaj Limun

Zeleni čaj pravi je izvor zdravlja, a poznat je još od davnina. S limunom kao dodatkom je bogat izvor vitamina C, kao i vitamina B, te minerala poput kalcija, fosfora, magnezija...

Aloe Vera Zeleni Čaj Breskva

Sok Aloe Vere kao prirodni izvor zdravlja vam pomaže ostati zdravim i dobroj formi. Zeleni čaj pravi je izvor zdravlja, a poznat je još od davnina. Breskva u soku djeluje sočno, aromatično, ukusno.

Aloe Vera Zero

Stalno konzumiranje šećera glavni je uzrok pretjerane tjelesne težine, osteoporoze, slabijeg funkcioniranja obrambenog sustava i oboljenja krvnožilnog sustava. Aloe Zero, za zdrav život.

Aloe Vera Lubenica

Ovaj savršeni spoj prirodne hidratacije i sočnog voća donosi vam nevjerojatan osjećaj svježine.

Aloe Vera Multivitamin

Ova voćna mješavina bogata vitaminima ne samo da pruža dugotrajan užitak, nego i snabdijeva organizam nizom vitamina i minerala koji su nam potrebni u svakoj dobi kako bismo se mogli nositi s dinamikom svijeta oko sebe